KGZ Ptuj X
GO
O nas   ●   Društva   ●   DPM Spodnje Podravje

KONTAKTNI PODATKI

Elektronska pošta: dpm.spodnjepodravje@gmail.com

Kontaktna številka: 040 897 845 (Barbara Belšak)

Facebook profil: Društvo podeželske mladine Spodnje Podravje (https://www.facebook.com/DPM.SpodnjePodravje/)

Snapchat: dpmsppodravje

 

O NAS

Društvo podeželske mladine Spodnje Podravje s svojimi več kot 100 člani aktivno deluje od leta 2013. Namen društva je povezovanje mladih s podeželja, kjer ob različnih dogodkih pokažemo svojo marljivost, znanje in dobroto. Društvo članom omogoča, da dopolnijo svoje znanje, ga na različne načine tudi pokažejo in to vse z obilo dobre volje in zabave. Vsako leto se udeležujemo kmečkih in drugih družabnih iger na društvenem, regijskem in državnem nivoju. Ponosni smo tudi na naš uspeh na kvizu Mladi in kmetijstvo, kjer smo v letu 2019 tudi zmagali. Večkrat sodelujemo z drugimi organizacijami pri večjih lokalnih dogodkih. Radi združujemo znanje in zabavo, zato si vsako leto organiziramo ekskurzijo, ter zadnjih nekaj let tudi društveno trgatev. Kot vsako društvo pa se enkrat letno družimo še na občnem zboru in zaključku .Člani imajo skozi izmenjave in druge aktivnosti možnost naše ime in svoje izkušnje ponesti tudi širše po Evropi.
Naše društvo torej temelji na dobrih ljudeh, ki medse radi sprejmemo vsakogar, ki si želi nepozabnih izkušenj, polnih zabavnih dogodivščin. Če se nam želiš pridružiti, nas kontaktiraj!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________